Projectleider Procestechniek

Omschrijving

Zonder jou wordt het een chaos! Jij bent een belangrijke schakel op onze afdeling Project Management binnen Orangeworks. Je zorgt voor een optimaal verloop van projecten en houdt daarbij rekening met deadlines. Als eerste aanspreekpunt van de klant begeleid, adviseer en ontzorg je deze gedurende het hele proces.

Jij bent onderdeel van een klein team van Projectleiders, maar werkt intensief samen met collega’s van de diverse disciplines.

 

Dit ga je doen als Projectleider Procestechniek

 • Opstellen van een projectplan;
 • Samenwerken met je project team, bestaande uit diverse disciplines zoals engineering, werkvoorbereiding, productie en eventueel ingehuurde capaciteit;
 • Zorg dragen voor projectgerichte inkopen en uitbestedingen via de afdeling inkoop;
 • Sturen en bewaken van de kwaliteit, de planning en het budget van het project;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en behartigt zijn belangen;
 • Je signaleert tijdig wijzigingen in scope en/of planning.
   

Dit ben jij

Jij overziet het geheel: je weet hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Je bent analytisch, structureel, ondernemend en durft beslissingen te maken alsof je ervoor geboren bent. Daarnaast zorgen je empathisch vermogen en je communicatie skills ervoor dat je de mensen met wie je werkt gemakkelijk mee krijgt, dat ze durven te vragen om jouw advies en feedback èn er iets mee doen.

 

Dit staat op je cv:

 • Minimaal een afgeronde technische HBO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met (Turn Key) projectleiding en/of werkvoorbereiding in de Procestechniek en/of machinebouw;
 • Ervaring in de foodindustrie is een grote pré;
 • Je hebt een goed financieel inzicht;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en onderhoudt makkelijk contact met klanten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Vereisten

Dit hebben wij onze nieuwe collega te bieden

Werken bij Orangeworks betekent veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen of verder te specialiseren. Orangeworks biedt jou een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke inzet. Binnen ons team is er veel collegialiteit en een no-nonsense aanpak.

Daarnaast bieden we een salaris tussen €3500 en €5000 op basis van 38 uur per week (afhankelijk van kennis en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals carrièreontwikkeling, een niet-verzuimbonus, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een gloednieuw pand met alle faciliteiten om in te werken.

 

Dit zijn wij

Orangeworks is al bijna 50 jaar actief met het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. Recent zijn we naar een splinternieuwe, state of the art fabriek in Oss verhuisd. We bieden onze klanten kwaliteit, ontzorgen hen en blijven ook als bedrijf continu ontwikkelen en verbeteren. Veel onderdelen produceren we zelf.

Op dit moment hebben we ruim 85 vaste medewerkers in dienst. Orangeworks is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil dat ook blijven doen. En daar hebben we jou voor nodig!

Kijk vooral ook even op onze website!

 

Word jij onze nieuwe collega?

Word je uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier. Als je even geen cv bij de hand hebt is dat geen probleem: laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op! Je kan ook direct contact opnemen met onze recruiter Barbara Bechtold op 06-38106466.