Engineer

Omschrijving

Combineer jij creativiteit met passie voor techniek? Werk jij graag aan uitdagende en complexe projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Dit ga je doen als Engineer

Vanuit je creativiteit ben je actief met het ontwerp en uitwerking van complexe industriële foodprocessing installaties. Als Engineer ontwerp je constructies en ben je verantwoordelijk voor het maken en checken van constructieve en werktuigbouwkundige 2D en 3D tekeningen.

Samen met andere Engineers werk je aan verschillende uitdagende projecten waarbij creativiteit en flexibiliteit belangrijk zijn. Je werkt nauw samen met collega's om tot het beste resultaat te komen.

In deze rol ben je regelmatig in de fabriek om te beoordelen of jouw ontwerp op een goede manier werkelijkheid wordt.

 

Je taken bestaan onder andere uit:

• Het definitief uitwerken van ontwerpen voor lay-outs, platforms, skids en piping;

• Technische onderbouwing van constructies op het gebied van: materiaalkeuzes, oppervlaktebehandelingen, voedselveiligheid en normen/richtlijnen;

• Een technische aanvraag beoordelen.

 

Dit hebben wij onze nieuwe collega te bieden

Werken bij Orangeworks betekent veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen of verder te specialiseren. Orangeworks biedt jou een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke inzet. Binnen ons team is er veel collegialiteit en een no-nonsense aanpak.

Daarnaast bieden we een salaris tussen €2500 en €4000 (afhankelijk van kennis en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals carrièreontwikkeling, een collectief zorgplan en een 13e maand.

Vereisten

Dit ben jij!

Natuurlijk laat je zien dat je de nodige kennis en ervaring hebt als Engineer.

Dit vul je aan met:

• HTS/TU-opleiding richting: Werktuigbouwkunde of Procestechniek;

• Ervaring binnen de (food)procestechnologie is een pré, je moet wel de ambitie hebben om je hierin te gaan specialiseren;

• Ervaring met Inventor en Vault;

• Goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré;

• Commercieel gevoel;


Word jij onze nieuwe collega? 
Word je uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier. Als je even geen cv bij de hand hebt is dat geen probleem: laat je telefoonnummer achter en wij contact met je op!

Toch niet helemaal jouw functie? Misschien vind je hem hier:
https://www.orangeworks.nl/nl_NL/werken-bij.html