Engineer

Omschrijving

Creativiteit gecombineerd met een passie voor techniek. Jij werkt mee aan het ontstaan van de mooiste RVS installaties voor de food industry, zoals bijvoorbeeld de nieuwe productielijn voor de lekkerste candybar!


Dit ga je doen als Engineer

Vanuit je creativiteit ben je actief met het ontwerp en de uitwerking van complexe industriële foodprocessing installaties. Als Engineer ontwerp je constructies, een combinatie van machinebouw en procesinstallaties. Ook ben je verantwoordelijk voor het maken en checken van constructieve en werktuigbouwkundige 2D en met name 3D tekeningen.

Je werkt nauw samen met je collega’s om de uitdagende projecten tot een goed resultaat te brengen.


Je hebt onder andere de volgende taken:

  • Het definitief uitwerken van ontwerpen voor lay-outs, platforms, skids en piping;
  • Technische onderbouwing van constructies op het gebied van: materiaalkeuzes, oppervlaktebehandelingen, voedselveiligheid en normen/richtlijnen;
  • Het beoordelen van een technische aanvraag.


Dit ben jij!

Je hebt de ambitie om internationaal met ons mee te groeien! Uiteraard heb je ook de nodige kennis en ervaring als Engineer en bedenk je de mooiste oplossingen voor onze uitdagende projecten.


Daarnaast beschik je over:

  • HTS/TU-opleiding richting: Werktuigbouwkunde of Procestechniek;
  • Ervaring binnen de (food)procestechnologie (pré), of in ieder geval de ambitie om je hierin te gaan specialiseren;
  • Ervaring met Inventor en Vault;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;

Vereisten

Dit hebben wij onze nieuwe collega te bieden

Naast een zelfstandige, afwisselende en verantwoordelijke baan, bieden wij jou alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. We hebben een gloednieuw pand met alle nodige faciliteiten waarin jij je werk kan uitvoeren. Je staat dichtbij de werkvloer, waardoor alle lijntjes kort zijn en je snel kan schakelen als dat nodig is.

Daarnaast bieden we een salaris tussen €2500 en €4300 (afhankelijk van kennis en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals carrièreontwikkeling, een pensioensregeling, de mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken, een niet-verzuimbonus, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.


Dit zijn wij

Orangeworks is 50 jaar actief met het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. Recent zijn we naar een splinternieuwe, state of the art fabriek in Oss verhuisd. We bieden onze klanten kwaliteit, ontzorgen hen en blijven ook als bedrijf continu ontwikkelen en verbeteren. Veel onderdelen produceren we zelf.

Op dit moment hebben we ruim 90 vaste medewerkers in dienst. Orangeworks is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil dat ook blijven doen. En daar hebben we jou voor nodig!

Kijk vooral ook even op onze website!


Word jij onze nieuwe collega?

Word je uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier. Als je even geen cv bij de hand hebt is dat geen probleem: laat je telefoonnummer achter en wij contact met je op! 

Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met onze Recruiter Barbara Bechtold: 06-38106466.